Új hozzászólás Aktív témák

  • Narxis

    nagyúr

    válasz deter #2141 üzenetére

    A redundancia inkább a fontos infrastruktúrák, vállalatok esetén kell mert ott nem jó ha egy programhiba magával ránt mindent, ott vannak szakemberek akik mindent letesztelnek, még a Microsoft által kiadott hotfixeket is mielőtt az egész rendszerbe implementálnák.

    Egy home usernek alkalmasabb egy all-in-1 program a kompatibilitás és egyszerűsége miatt, ritka az, hogy így bedobja a törülközőt az egész mint nálad. Ott valami egyedi hiba léphetett fel.

    Én is kísérleteztem, hogy összeválogattam egy általam jónak tartott security csomagot, tűzfalnak Outpost Pro, antivírusnak Emsisoft fizetős változata, Malwarebytes Pro és Winpatrol Pro kiegészítő védelemnek és SandboxIE a böngészőkhöz, antispam-nak pedig Spamihilator.

    Nem volt komolyabb bajom vele, de úgy éreztem, hogy csak saját magamnak bonyolítom túl az egészet. Többet érek egy Internet Security-Malwarebytes Pro és "józanész" trióval mint, hogy most mint egy paranoiás geek 6 féle védelmi programot telepítsek, frissítsek és állítsak be mindig.

    Thanos was right.

Új hozzászólás Aktív témák