Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz stingy2 #71409 üzenetére

    Erre tegnap elfelejtettem válaszolni.

    Köszi szépen! Akkor ha jól értem a magyar felügyelet kikerülésére itt EU-ban kb. csak a Captrader maradt mint értelmes diszkont bróker. Gratulálok az EU-nak meg a britbongoknak, pont kitörölhetem a szabad tőkeáramlással így. :(

    Ez elég szomorú, ezek a white label brókerek annyira nem szimpik alapból. A TS Global is az ugyan, de azt azért egy fokkal megbízhatóbbnak érezném, mint a Captradert. Nem is annyira attól tartok, hogy ellopják a pénzem, inkább hogy szabadabban elkezdik tekergetni a kondíciókat mint egy normális nagy brókernél, vagy könnyebben kerül padlóra a cég és aztán szívhatok megint bróker keresgéléssel + a tőke migrálásával.

    USA brókerekkel a fő gondom, hogy kizárólag dollár lehet a base currency és körülményes (meg drága) innen hungarisztánból a tőke ki/be mozgatása, főleg ha rendszeres, kisebb összegű utalásokról lenne szó (vö Wise/Revo SEPA utalással).

    Jól értem ugye, hogy a Tradestation US is vagy hagyományos bankból vagy Currencyfairről fogad csak lóvét (wire transfer)? Ha jól emlékszem te azt írtad, a bankodból utalsz és nem Currencyfairrel szórakozol. Az nem mocskosul drága így?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák