Új hozzászólás Aktív témák

  • tescosjogi

    csendes tag

    Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?

    Játékra és kisebb munkára (office, szóval nem ez a lényeg). Játék esetében félig már a jövőre is gondolnom kell, van egy 8 éves fiam, aki hamarosan még inkább ezt akarja csinálni, és mivel az apja is kocka.. szóval single és multi is (de főleg az első eleinte). Nem kell fullban egyenlőre, de a subnautica ne szaggasson :)

    Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Van egy r9-290 -es videókártyám, ami még eldöcög, és ezt még nem feltétlenül cserélném. Annak még adok kis időt, hátha jobb ára lesz. Na meg a keret sem engedné, viszont gondolom az még rá is ér. A jelenlegi processzoromat érzem kevésnek, az i5-2500k már izzad sokszor… táp seasonic core gc 650w gold, Zalman ház. Samsung SSD.
    Milyen alkatrészekre van szükséged?
    CPU – alaplap - memória
    Mennyi a kereted rá?
    150 k körül
    Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
    Fullhd és HDMI, ez is marad egy ideig
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Ami szimpi a i5-12400f proci, abban még pár évig talán lenne potenciál.

    Köszönöm előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák