Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    Köszi, mindenkinek! Unokatesómnak lenne, csak kint vennénk meg.

    (#152725) molnarpeter: Erről a kigyulladásról nem hallottam. Régebben valóban volt egy két hibaforrás bennük, de ha azok javítva lettek, igazából minden rendben volt velük. Autómata megint csak első osztályú.
    Ez a mazda rozsda azért szerintem már a múlté :) . Ráadásul 1-2 éves autóról beszélünk. Nekem rettentően bejön ez a 6os mazda. Ha a motor is jó, akkor a Superb után a legnagyobb.

    VAG 2.0 tdi ről én is így tudtam, pont erre voltam kíváncsi, h lemaradtam e valamiről, de akkor nem :) a 3.0 tdi is nagyon jó az A4 alatt, ha jól tudom, de az már azért húzós, meg felesleges is lenne.

    (#152726) Gergőke88 ez az L&K octavia nem rossz, de nekem a sor végén áll. Külső, belső designban nagyon gagyinak érzem. Persze kb újat lehetne belőle venni és magyarországon lesz használva, ahol nem utolsó szempont, hogy nem szúrja ki az irigység a kerekedet parkolás közben.... viszont akkor már inkább a Superb.

    Volvo külső design oké, de a belső az valóban vicc....viszont elég frankó ülések és ha jó a motor is, akkor az sem rossz.

    (#152727) Integrale kombi kell, így az s60 nem játszik. BMW design, nekem mindent felülmúl, szóval ez egy szubjektív dolog ;) .

    (#152730) aero. igen, azt tudom, de az már más liga. Meg amint mondtam, tipikus magyarországi használat, semmi hatalmas km futás vagy ilyesmi. Drága is és felesleges is lenne szvsz. Én a benzin felé is szívesen elmozdítanám őket, de a dízelhez ragaszkodnak valamiért. Azért majd még rápróbálok a benzin vonalra

    Ha még vannak ötleteitek, vélemény szívesen veszem. Majd most újra átnézem a dolgokat, aztán ha lesz konkrét, akkor jövök kérdezni. Így hogy ezt megerősítettétek, hogy a VAG 2.0 tdi faxa még mindig, szerintem Superb vagy Passat irányba erősítem akeresést :R Bár a D5 volvo sem rossz, ha a puritánsával meg tudnak békélni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák