Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    na, fasza, nem tudom örüljek vagy ne :D

    történt kb. két hete, hogy elment a vízpumpám. nem ez a lényeg, annyi, hogy Kecskeméten vettük észre, és mivel elment az összes víz, és el is folyt ha feltöltöttük, ott kellett megcsináltatni. elvittük egy nagyon jó hírben álló szerelőhöz, aki mindenki szerint jó szaki, de eszméletlen bunkó paraszt. tényleg az, és nem vagyok túlérzékeny sem sznob, higgyük ezt most el.

    a bónusz feladat az volt, hogy ha már úgy is ott marad nála az autó és úgy is gumit akartam cseréltetni azon a hétvégén egy helyi gumisnál, akkor vállaja-e azt is, felniről le, felnire fel, centrírozás, kocsira fel. persze vállalja, 6000.

    ebből lett 7500 mire végzett, az ország egyik legdrágább gumicseréjét sikerült kifizetnem, cserébe éreztem, hogy valami nem ok, Hungárián is éreztem hogy "jár" egy kicsit a gumi, pályázásnál meg rendesen vibrált a padlólemez, meg a hangja sem tetszett. a kormányt nem rángatta viszont.

    na mondom, anyádat, ez nem OK, vagy nem volt kicentrírozva a kerék, vagy szarul csinálta, vagy leesett egy súly vagy meg sem csinálta. vagy túlaggódom.

    lurdy ház, gumis, légyszi-légyszi soron kívül nézzétek már meg (nagyon rendesek voltak, bevállalták, pedig csúcson járt a műhely, többször is jó tapasztalatom volt velük, ajánlom őket, és hétvégén is dolgoznak)

    feltették, aha, totál el van cseszve a súlyozás, rossz helyen is van, 30-cal tér el kapásból már az első gumi, mint kiderült, mind a négy szar volt. 7500-ért. hogy rohadjon le a keze ennek a szemétnek.

    annak viszont örülök, hogy egyrészt kiszúrtam, másrészt igazam volt, és nem túlaggódás miatt fizettem ki további 4000-et

Új hozzászólás Aktív témák