Új hozzászólás Aktív témák

  • tDr1v3r

    veterán

    Sziasztok!

    Nagyon érik hogy veszek egy projektort mostanában. Most csinálom a szobámat, újrabútorozom (amint ezzel végzek és kisírom a számlám veszteségeit ugrok is projit venni), próbálom úgy kialakítani hogy minden jó legyen az élményhez. Na szóval...

    A keret ilyen ~150k körül alakulna majd a projektorra (feljebb lehet tornászni valamivel, meg persze új és használt is érdekel), vásznat egyelőre nem veszek (mindenképp egy fixet szeretnék mondjuk), de nem tudom hogy lenne-e értelme ~230 centi (vertikális) nézési távolságra eleve projektort venni. Régóta nagy álmom már egy normális házimozi összehozása, ha meg már itt tartok meg is illene valósítani... a másik alternatíva egy 49"-os tévé vásárlása lenne, de azok meg mind 4K-sok ami nekem semmiképp sem kell, nem fogom olyan tartalommal tölteni (720p-1080p animék, sorozatok, esetleg valami hűha blockbuster sz.r film, Netflix, Xbox One / PS4 játékok pörögnek főként), meg amúgy is kicsinek érzem azt ekkora távolságra személy szerint.

    Szerencsére sötíteni tudok, van redőny és sötétítőfüggöny is (oké, ezutóbbit pár nap múlva veszem meg), meg jó időben amúgy is inkább a szabadban vagyok szóval valószínűleg csak késő délután és este használnám, így ezzel nem lesz gond szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Új hozzászólás Aktív témák