Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    legenda

    válasz Dorian #52581 üzenetére

    Valóban nem szerencsés, de úgy sikerült. Hozzá kellett volna tennem, hogy amennyiben olyan helyen van az ablak, mint nálam, akkor kell elé valami.
    A féltáv nem pontos meghatározás, de az tuti, hogy elsődleges visszaverődési pont, ezt tükröződéssel lehet látni. A kanapém három személyes, de csak a két szélső relaxos. Ha a bal oldaliban heverek, akkor pontosan szemben van velem a bal frontsugárzó. Középre csak tesztelés és nagyon odafigyelős zenehallgatás (havonta fél óra) során szoktam ülni.
    A vastag függönynek egyértelműen pozitív a hatása, ezt a meglévő karnisra ideiglenesen felhelyezett takaróval, régen sötétítőnek használt franciabársonnyal tapasztaltam. Tervben van egy másik karnis és függöny megvásárlása és felszerelése a meglévő fölé/elé.
    A képminőségnek is használni fog, mert a fehér redőny és ablakkeret, az üveg és a majdnem fehér függöny együttese erősen zavaró hatásúak.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák