Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfnet

    tag

    válasz Norbika88 #53593 üzenetére

    Bréking nyúvs. Semmi ilyesmi nem történt. Ma délben megnézte az Aegon által megbízott külsős független cég kárszakértője a motort. Megkérdezte pontosan mi történt, elküldette emailbe a balesetes fotókat is, és ő mindent lefotózott, feljegyzett, rákérdezett stb. Iratokat ő intézte, motort is. Azt mondta, hogy bent a cégnél ezt átszámolják, és küldik az eredményt.

    Az úr egyébként nagyon korrekt, rendes volt. Mondta hogy mik a lehetőségek, ő azt mondta hogy ő szerinte is helyreállítható tökéletesen, viszont márka szervizes árakkal fog számolni a biztosító, ezért le fogják totálkározni. Tehát a piaci értékére számíthatunk, amiről azt beszéltük meg hogy 300-400 közötti összeg.

    Azt is mondta, amit ti is írtatok, hogy lehetne olyan verzió is, hogy számlát hozok róla... viszont erre megjegyezte hogy koránt sem biztos hogy a számlát kifizeti a biztosító, hisz előfordulhat hogy ott csak az Áfa érték több száz ezer forint. Szóval ő azt mondta hogy vagy megállapítják Gyorskárban vagy Totálkárban. De utóbbival járnék jobban.

    Itt tartunk jelenleg, időpontot nem mondott. Néhány nap, vagy több hét is. :Y :F

    Privátban érdeklődj! :)

Új hozzászólás Aktív témák