Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Geresics #139767 üzenetére

    Az ugy van, hogy en semmit nem veszek eszre olajcserenel, es csinalok parat naponta. De a sajatjaimnal sem vettem eszre soha semmit. Meg a magan meloimnal, ahol mindenfele szart beleontok mindenfele motorba, nem csak egy fajtat, mint a munkam soran.

    De ennyi otthon olajat cserelo ember nem tevedhet, mivel ok sokan vannak, en meg egyedul. :D

    Papiron szabad kulonbsegnek lennie, mivel nem ugyanolyan api es jaso besorolasuak az olajok, amiket beleontotok, (altalaban azt se tudjak az emberek mit ontottek bele, es milyen volt elotte) es altalaban a legtobb hang (csattanas 1 ben) es kuplung mukodes beli kulonbseg az nem az olajtol van, hanem annak homerseklete miatt.
    Legalabbis amit azonnal az olajcsere utan eszrevehetsz. Vagy a viszkozitassal van kapcsolatban, ami leginkabb a homerseklettel van kapcsolatban. Persze ha vmi motul 5100 ast ontesz bele mondjuk egy 300v helyett, azt erezni fogod ugy, hogy melegen is csontosabb a valto, mivel hatalmas a besorolasbeli kulonbseguk, de hogy szebb a hangja, vagy a jarasa?
    Egy 30 as helyett 50 est ontesz bele es kussol a motor, mert rohadt suru. Ezt meg megertenem. De ugyanolyan viszkozotasut ontesz bele, ami belevalo.

    Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák