Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    válasz HUfantom #25398 üzenetére

    "De remélem abban is, hogy az ember pont a saját anyagi helyzetét nem látja reálisan. Értem ezt elsőnek hát igen erre vagy arra most nincs pénz. Aztán arra sem, és végül a legutoljára jön az eladás. Na ekkor persze arra emlékszik, hogy mennyit költött rá mikor még volt miből..."

    Ebben egyetértek veled de azért azt az elmúlt jónéhány évben mindenki érzi, hogy sajnos nehezebb az élet, nagyon sokan fizetnek lakáshitelt, ők azok a középosztály akik autó mellett motort is tudnak tartani, mint én PL. És sokaknak beütött ez a hitelválság. Ahogy olvasgatom a napi híreket annyi mindenről írják hogy ez meg az hány%-al esett vissza, milyen kevés új autót/motort adnak el. Nyilván mindenki azt fogja mondani hogy neki nem sürgős, mert ha kimondod a varázsszót hogy sürgős akkor alkudni fognak keményen, ezért nem mérce szerintem az hogy neki nem sürgős. Ha nem sürgős és nem akar egy picit engedni akkor megveszem máshol, kínálat elég nagy. persze általánosítok de a csórók nem engedhetnek meg maguknak millás motort a kőgazdagok meg nem egy millás motorral fognak járni, így marad a középosztály.

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák