Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz tboldi #95056 üzenetére

    Király!
    Egyébként h a racionális oldalról is legyen még egy vélemény, pár szót engedj meg. Legutóbb már láttam, h félig meddig felmerült a téma, csak akkor nem volt időm hozzászólni, de hangsúlyozom, sem a tárcádban, sem a jelenlegi anyagi helyzetedben nem szeretnék turkálni, inkább vedd hangos gondolatmenetnek a most írtakat.
    Nem rémlik már pontosan milyen összegről volt szó, de ha 4-5-6M ft-ot utaltak, ebben a helyzetben én biztosan nem verném el mindet egy új motorra huszonévesen, pályakezdőként (?), vagy egyetemistaként.
    Eleve egy kínok kínján megszerzett kártértési összeget 1:1-ben járműbe fektetni aminek iszonyú amortizációja van nem túl jó döntés, persze ha csak nincs mellette még pluszba jelentős tőkemennyiség, az-az nem nullázod le magad azzal h ezt a pénzt teljesen elköltöd.
    Ezen összegnek én max 1/4-ét raknám a járműbe, a maradék részét szimplán megtakarítanám, befektetném, vagy egy másik részén kikapcsolódnék.
    Persze a döntés a tiéd, ismétlem, ez csak a saját nézőpontom. :)

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák