Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz Tim82 #10033 üzenetére

    nekem igazából tök mindegy, ha olyan kritériumot szabsz meg a keresésnél, aminek kb semmi nem felel meg, de amit egy 1000 Ft-os Motorola töltővel egyszerűen ki tudnál váltani.

    az akkuról meg annyit, hogy rengeteg lejátszóm van, de olyannal még nem találkoztam, aminél az akkumulátor adta volna be a kulcsot. persze, az ember lehetőség szerint hosszútávra tervez, de gondolom azért mégsem 10 évre. Írtad a hosszú üzemidőt,
    tegyük fel, hogy hetente kell töltened, az akkis meg kibír olyan 300 ciklust...

    és akkor most mondanám az X5L-t:
    alapvetően még jó is lehetne (eltekintve azoktól a körülményektől, amiket írtál),
    de erre már én is azt mondom, amit Vili szokott: 2010-ben egy ilyen rohadt bulky player, csak a fanatikusoknál marad meg, de ha nagyon akarod, akkor összerakunk neked egyet,
    ha szerzel egy sima X5-öt (nálam van elfekvő M5L ház meg plusz akksi).
    A "nem létszükséglet" kritériumok közül csak a tölthetőséget teljesíti.

    LifeDrive: hát, ha olyan jó az audio kimenete, mint a nála jóval újabb (és ésszerűbb) TX-emnek, akkor csak ellenségemnek kívánom, hogy ilyenen kelljen zenét hallgatnia. Viszont a "nem létszükséglet" dolgokból mind megvan nála. Jól jellemzi a cNet review:
    The bad: Expensive; battery not user-replaceable; Web pages slow to load; battery life and audio quality not up to par with today's MP3 players; sluggish; slightly heavy.

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák