Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz bwoay #10034 üzenetére

    Ha ennyire tisztában lennék azzal, hogy - a lejátszómezőnyt ismerve - mennyire irreálisak vagy nem azok a felsorolt követelmények, akkor nem itt, illetve egyáltalán nem kérdezném meg, hogy azok alapján mi volna a jó, mert volna elég tapasztalatom és rálátásom. :) Értsd: a Sandisk C250 (ill. az elődje, a C240) előtt nekem kicikínaipléjereim voltak, olyanok, amilyenek. A sok követelmény azért is van megadva, mert önmagában egy "csak lejátszó" lejátszót pazarlásnak érzek - szeretném, ha legalább még 2-3 egyéb funkciót (pl. háttértár-szerep) el tudna látni.

    A bulky kivitel számomra nem gond, nem életbevágó, hogy hú-de-nagyon-miniatűr legyen. Szinte mindenhova táskával-hátizsákkal járok, amelynek elég nagy zsebei vannak, PSP-méretű cuccok is elférnének bennük. :) 20-30 dekás plusz súly pedig nem fog számítani.

    A válaszodat egyébként nagyon szépen köszönöm, mert olyan infókat mondtál benne, amik nagyon hasznosak számomra és leszűkítik a lehetőségeket. Azt sem bánom, ha valaki megmondja, melyik elvárásom miért irreális - én nem ismerem annyira a választási lehetőségeimet ahhoz, hogy ezt kapásból tudjam.

    (Elvileg egyébként a Lifedrive tudtommal újabb, mint a TX - erősebb processzor is van benne + MicroDrive. A hangminőséget persze nem tudom...)

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák