Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz bwoay #10036 üzenetére

    Ezt nagyon szépen köszönöm is. :R

    PSP. Hát, játszani egyáltalán nem szoktam játszani menet/út közben, így pont a fő funkciója nem lenne egyáltalán kihasználva. Amit megint csak pazarlásnak érzek. Tudom, nehéz eset vagyok. :D

    Az alacsony adatátviteli sebességgel még kiegyezek, ha szükséges. Visszatérve a bulky felépítésre: ha bármi bajom volna a naaagy, masszív, robusztus, fémházas kivitellel, nem lennék Thinkpad-buzi. :)) Mindenképpen előnyben részesítem az ilyet a szép, dizájnos, ám gyakorlatilag hordozásra alkalmatlan (könnyen karcolódó/koszolódó stb.) külsővel szemben.

    Handheld zenehallgatásra: nem egészen az a kategória, mint a Palm-ok, de egy időben - amikor épp a mindent-megoldani-egy-kütyüvel időszakomat éltem - egy HTC Wizard-on hallgattam zenét is, a szükséges 2.5->3.5 jack átalakító ellenére egészen vállalható hangja volt. Csak aztán egy idő után valószínűleg elkophatott valami az audiokimenetben.

    Végül is, említettem kicsit feljebb az Iriver PMP-120-at, ha lemondok a lossless formátumok lejátszásáról, akkor egészen elfogadható volna (egy nem lestrapált akkuval). (Tegnap fél este túrtam külföldi fórumokat és reménykedtem, hogy hátha firmware-frissítéssel megoldotta ezt az Iriver, de nem volt olyan szerencsém, sajnos, már a support-ot is beszüntette a szériához...)

    Peat;: az Archos-szal kapcsolatban kicsit zavarban vagyok, ők mennyire számítanak minőségi termékeket gyártó cégnek? :F Lehet, hogy hülye kérdés, de utalok NoLF fórumtárs jelenlegi aláírására: “He who asks a question is a fool for five minutes; he who does not ask a question remains a fool forever.”

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák