Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz bwoay #10040 üzenetére

    Egyre jobban belemélyedve a témába, .pdf és .lit support-ot úgyis hiába várnék el. :) Ezt a feladatkört viszont a Nokia E61 át tudja venni, bár okostelók/PDA-k csak megszorításokkal jók e-book reader-nek (memóriakorlátok miatt nem szeretik a nagyobb terjedelmű e-book-okat).

    A PMP-120 legnagyobb előnye, hogy kb. 20 ezerért tudok szerezni jó állapotú darabot. No meg az, hogy azt hiszem, a vinyóbővítést ingyen meg fogom tudni oldani (a Toshiba Portege R100-amban ugyanolyan vinyó van, mint amit ez, az iAudio X5L és még jó néhány régebbi merevlemezes lejátszó is használ, és azt tervezem lecserélni egy SSD-re - valamire pedig csak kéne használni egy felszabaduló 40 GB-os mini-HDD-t! :D ) Meg ott adott az USB host funkció (elvileg tud USB 2.0-t is).

    Azért még a PSP-témának (mint lejátszónak) is utánajárok. Újabb csapásirány. Asszem, megvan két-három estére a kutatnivaló. :D

    Thinkpad-téma, de ez nagyon off itt: most nyüvöm a negyedik Thinkpad-emet (T40, A30, X20 és a jelenlegi T41p), van némi ismeretem róluk, ezek közül az A30 volt ténylegesen (I)drabális(/I), viszont a legjobb fényerejű LCD-je volt, amit láttam notebook-ban. A többi "csak" masszív. És ezért a masszivitásért én sok minden mást - pl. a légies design-t - szívesen feláldozok. Nem státusszimbólumot, hanem mindennapi használatban strapát kibíró cuccot szeretnék venni.

    Peat;) : köszi, az Archos lejátszóknak is utánanézek. Viszont nem életbevágó a nagy kijelző, régen egy Dell Axim X5 Basic-kel is elvoltam, mint e-book reader-rel.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák