Új hozzászólás Aktív témák

  • Macilaci457

    őstag

    válasz meszeske #6007 üzenetére

    Hát megosztom veled az én esetem (hja, tudom, már a legtöbben tudják mi a vége. :DDD )

    Szóval terveztem úgy 40k-t lejátszóra. Korábban Iaudio volt, G3, tetszett az i7 üzemideje, meg mindenáron legfelsőbb kategóriás hangminőséget akartam. Ment a vacila egy Trekstor Vibez F-re, ha egyáltalán kapható lett volna, most biztos azt hallgatnám, de közben előkerülek más opciók is.

    Az érintőkijelző amúgy klassz dolog. Csicsás, meg trendi, de én utálnám elővenni, magam elé tartani, és nézni hogy mit csinálok, miközben babrálok vele, mert másképp nem megy.
    Egyszerűbb kitapogatni a gombot, és megnyomni. Aztán ott van a csomagolás, mekkora, milyen nehéz, mennyire kopik, esik szét, stb.

    De tudod, érnek meglepetések.
    Vettem mindössze 12k-ért egy Sandisk Sansa Clipet. Nem érdekelt hogy néz ki, nem érdekelt milyen kijelzője van, vagy gombjai, egy érdekelt, a csúcs hangminősége, amitől zengett az éter hetek óta nyugaton.

    Na most, ez a player egy iAudio i7-hez képes harmad annyiba kerül. Rendes gombjai vannak, a hangminőségre lehet kukacoskodni, de szerintem egy a kettő, és erre is adnak 2 év garanciát. Ami nem hátrányos. A zsebemet nem terheli, mert akkora mint egy gyufásdoboz, és csipeszes a háta, egy övtartó szembe akasztom a nadrágomon, és könnyebb elérni is. Més sose esett le onnan.

    Amit akartam megkaptam, egszerű használni, semmi sallang, spórltam egy csomó pénzt (amit aztán elverhettem méregrdága fülhallgatóra) és két évig garos is, ha egyáltalán szükség lesz rá.

    Nos, ha lenne sok pénzem, egy iRiver Clix II-t vennék, ami télleg lázba hoz. De asszem akkor is a Clip jönne velem. Hát ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák