Új hozzászólás Aktív témák

  • vili13

    őstag

    válasz rumos14 #6040 üzenetére

    Fehérzaj van, de szvsz messze nem annyi, hogy valóban zavaró legyen. Talán 2x annyi mint a G3-nak, ami még mindig nem túl sok. A zene mellett gyakorlatilag észre sem lehet venni, legfeljebb teljesen csendes részeknél, jó magas hangerőbeállítással. Cserébe viszont határozottan jobb a basszus - úgy tűnik, sok más lejátszóval ellentétben a terheléstől sem múlik el neki a 40Hz alatti tartomány.
    A hangminőség szerintem összességében kiváló. Bár kicsit "csal" a Sony, mert teljesen flat beállítással is gyárilag emel a frekvenciatartomány alsó és felső végén egy keveset (kb 1..1,5dB-t), de mentségére szóljon hogy ez még pont kellems, és egy nem túl alaposan titkolt gombnyomás-sorozattal állítólag be lehet lépni a teszt menübe, ahol ez igény szerint korrigálható.
    SonicStage szerencsére nincs, és könyvtárak/fájlnevek szerint is lehet keresni. A lejátszási sorrend viszont még nem tudom pontosan mitől függ. Többször sikerült albumokat normális sorrendben, egymás után lejátszani, de egyszer már olyan is volt, hogy kezdte mindegyikből a '01'-kezdetűvel, és egyelőre nem jöttem rá, hogy mi lehetett a különbség, talán az utoljára használt keresési mód...

Új hozzászólás Aktív témák