Új hozzászólás Aktív témák

  • vili13

    őstag

    Csináltam egy kis összehasonlítást a Sony S618F-hez az Iaudio G3 és a Meizu E3 segítségével. Mivel az átméretezéstől kicsit olvashatatlan lett, a képeken az S618-hoz sárga, a G3-hoz zöld, az E3-hoz a kék szín tartozik.


    Az első képen a terheletlen frekvenciaátvitel látható. Szépen látszik, hogy "flat" beállítással a Sony-é közel sincs az egyeneshez. Nagyon hasonló ahhoz, mint amit az Iaudio művel a BBE bekapcsolásával, a legkisebb 1-es szinten ez a lila vonal. Viszont a Sony esetén a minimum és maximum értékek különbsége ennek kb csak a harmada. Egyelőre úgy gondolom, hogy pont jó így, ezért eszem ágában sincs a szerviz menübe nyúlkálni a görbe egyenesebbre kalapálása céljából.


    Lényegesebb a második kép, ahol a CX300 terheléssel mért átvitel látható. A Sony görbéje ezt a megpróbáltatást rezzenéstelenül tűri, míg a másik kettő látványosan elvérzik az alacsony frekvenciákon.


    A harmadik kép pedig a zajszintet mutatja, terheléssel. Látható, hogy a Sony a magas tartományban egy egészen kis mértékben zajosabb a G3-nál, viszont ami valóban zajos, az a Meizu.

Új hozzászólás Aktív témák