Új hozzászólás Aktív témák

  • Padree.c2

    tag

    válasz picur220 #8012 üzenetére

    elöször is köszi a gyors válaszokat, Dave™-nek is.
    ugyan elég lenne a clip 8 G-s is, de egy hirtelen ötlettől vezérelve tegnap eladtam este a volt mp3-asomat, így pedig elég sürgős lenne a vétel. ahol pedig kapnék, vagyis rendelhetnék, ott 2 hetet kellene rá várni, és hallottam már olyat, hogy a 2 hét csak addig 2 hét, ameddig meg nem rendelem, utána meg kitolódik szépen..
    eldöntöttem ma, hogy ennél nekem jobban hiányzik A ZENE, tehát ha minőségre ugyanaz, mint a sokat dícsért testvére, akkor a plusz dolgokért cserébe hajlandó vagyok kicsivel többet áldozni rá.
    a kombó, ami összeállt az egy 4 G-s Fuse, egy 8GB-os micro SDHC memó, nahmeg egy füles.
    nekem egy kicsit húzós ez a Sennheiser CX95. ennyire sztem nem vagyok vájtfülű. a fülhallgató/fejhallgató minőségének kérdésével viszont úgy vagyok, hogy inkább veszek 5-6 évente valamit 10 ezerért, mint évente 2-3 ezerért, szóval bizonyosan Sennheiser lesz, viszont a CX95 egyik kistestvére, valószínűleg a CX300, de ezért inkább ellátogatok egy másik totyikba. hamár ilyen mp3as rendszert terveztem magamnak, akkor tudjam is megszólaltatni.

    ps.
    az előző hsz-omban feltett kérdésekre tud nekem valaki válaszokat adni, most leginkább a bővíthetőség lenne a kérdés, vagyis megy-e a 8 G-s SDHC-val.
    válaszokat köszi előre is, ha mindent megtudok, akkor holnap rendelek is, remélve, h még a héten kijön..
    Pp.

    [ Szerkesztve ]

    Pp. ♠

Új hozzászólás Aktív témák