Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz Padree.c2 #8016 üzenetére

    Szerintem bölcs döntés a Fuze. Elég abból kiindulni, hogy ha már 8G zene van a lejátszón, a nagyobb kijelző és a jog könnyebben kezelhetővé teszi pl. a keresést. A Fuze egyébként szinte tökéletesen alkalmatlan mind videóra, mind képnézegetésre, csak azért van a feature listában, hogy legyen. A felbontás is kicsi, a méret is kicsi, a framerate is kicsi, viszont a zenék kezelésére tökéletesen elég, és ebben sokkal jobb ez a kijelző, mint a clip apró OLED-je - szerintem. A jog is remekül használható, és akkor még mindig ott van a grátisz micro sd slot, a legolcsóbb bővítési opcióval :) A CX300 már nem kapható, csak a CX300II (ha jól tudom), meg vigyázni is illik vele, mert hamisítják elég rendesen. Nekem sima CX300 van (eredeti persze :) és érezni, hogy ez a limitáló tényező, de egyelőre megteszi. Nem rossz ez sem :)

    Persze hogy megy 8G-s micro-sd-vel, 16-tal is, sőt, ha lesz 32-es azt is vinni fogja, az eddigiek alapján simán meg lehet bízni a támogatásban, volt is erre konkrét igéret. A 8G-s árban most amúgy is elég best buy kategória.

    szerk: #8018: "Now I do agree that some DAPs that do videos half-heartedly should just be audio only in the first place." Tökéletesen egyetértek vele, viszont a fentiek tükrében zenére jobban használhatóak ezek, hiszen könnyebb kezelni a több ezer számot a nagyobb kijelzőn.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák