Új hozzászólás Aktív témák

  • celf

    őstag

    válasz Dave™ #8040 üzenetére

    na varjatok akkor en is felreertettem :D
    nem. de valoban irhattam volna pontosabban a velemenyem.
    a clip egy meglepoen jo hangu DAP. szerintem nagyon fontos, hogy milyen minosegu a music file, es, hogy milyen fulessel hallgatod. allitolag meglepoen jol szol a nagyobb fulesek nemelyikevel is, es sok masik IEM-el is jo eredmeny produkal.

    en nem kiserleteztem meg vele olyan nagyon sokat, kb 4 IEM-el probaltam, jominosegu hangfile-okkal.
    Ultimate Ears metro.fi 150-el a legjobb, de messze van a jotol. kozejuk rakok egy FiiO E5-ot es jobb lesz hallhatoan. de meg mindig messze a "jo"-tol.

    s-JAYS-el gyenge.

    OVC TC20-al ugyancsak gyenge.

    persze ezek nem a legjobb IEM-ek.

    de a lenyeg, hogy eddig nem vagyok megelegedve vele. szerintem tul nagy korulotte a hype.
    egyaltalan nem fixaideam, hogy bebizonyitsam a clip kudarcat. egyszeruen en eddig nem csalodtam benne. remelem ez valtozni fog.

    viszont abban teljesen egyetertek, hogy egyaltalan nem mindegy, milyen kepernyon bongesz at az ember 8GB zenet, es hogy milyen gombokkal kell navigalni. jol hangzik a fuze forgo jog-ja. foleg mivel a clip sima kis tactile gombja is nagyon jok. az egyik legjobb dolog ami tetszik a clipben. gyorsan reagal a lejatszo a gombnyomasokra, (szerintem az OLED miatt) semmi tulszinezett humbuk, fekete alapon neonkek betuk, jol teljesiti a hivatasat. sot szerintem vagany is.
    annyi igaz, hogy lehetne nagyobb ez a kijelzo. es akkor itt jon ki a sansa playerek egyik nagy hatranya, hogy nem lehet rendesen navigalni a mappak kozott, hanem csak songs, artists, podcasts, meg audiobooks kategoriak vannak. ez nagyon nagy hiba. talan nem tudtak jol osszehozni ezt a funkciot ezzel a kis kompakt merettel... nem tudom.
    szoval ha nem nagyobb kijelzo, akkor legalabb allithato text speed. vagy hogy hivjak ezta funkciot.

    no mindegy. clip szerintem egyebkent megeri. ha a kijelzo nagysagat es a a forgo jogot nezzuk akkor a fuze sem rossz, sot.

    lehet, hogy meg veszek kesobb valami random fulest, IEM-et vagy barmit amivel tenyleg olyan jol szol ahogy azt mindenki mondja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák