Új hozzászólás Aktív témák

  • asadasad22

    őstag

    válasz celf #8999 üzenetére

    nem tudom, hogy konkrétan milyen modellel rendelkezel, de szerintem akármelyik is az (esetleg hacsaknemaz x1000-es szériáról van szó), az azzal kapcsolatos személyes tapasztalataid szerintem kevesek arra, hogy ez alapján a gyártó összes modelljének az eq-ját lehordjad. épp head-fi fórumon olvastam több helyen, ami azért alapvetően nem amatőr hely, hogy az eq eléggé rendben van, a basszus komoly kiemelése mellett is teljesen tiszta marad a hang. de persze ezerféle vélemény létezik, lehet, hogy te ezzel éppen szögesen ellentmondót is olvastál, én még nem hallgattam x1000-est, szóval nem tudom megítélni a dolgot.
    mindenesetre én sem szoktam az eq-val babrálni, legfeljebb akkor nyúlnék hozzá, ha egyenletlennek érzékelném alapból, hogy kiegyenletgessem. :)
    nekem az volt furcsa, hogy egy plusz funkció megléte miatt (ráadásul látatlanul, amikor én épp azt olvastam, hogy nagyon is jól működik), amit nem vagy köteles használni (ráadásul a sony-k köztudottan gyönyörűen szólnak ha hozzá se nyúlsz az eq-hoz) helyezed előrébb a zune-t, csak mert abban nincs is benne..

Új hozzászólás Aktív témák