Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Dorien #109618 üzenetére

    Mitől önteltek ezek a bohócok? :D Pont a headphones.com csatornán van minden, ami anno az innerfidelityt jellemezte: objektív és szubjektív elemek, többféle erősítővel való párosítás, vetélytársakkal való összevetések, amit akarsz.

    A head-fi hozzánk hasonló hobbisták gyülekezete, a headfonia/headfonics egy mérőfejjel sem rendelkezik, a 6moons fejhallgatókat elég ritkán tesztel, az innerfidelity meg Tyll visszavonulása óta, vagy 5-6 éve nem létezik, az archívuma a mai kínálattal kapcsolatban csak korlátozottan informatív.

    Nyilván lehetetlen olyan tartalmat gyártani, ami mindenkinek tetszik, én sem értek mindennel egyet, amit mondanak. (Ahogy nem értettem egyet mindenben Tyll-lel sem.) Mindent egybevetve szerintem a headphones.com az egyik hasznos fejhallgatós csatorna. Mindenesetre ez a mérhetetlen gyűlölet, ami ebben a topikban árad feléjük, szerintem teljesen indokolatlan. Zeos-szal vagy a mindent ugyanazzal az egy szem hordozható erősítővel tesztelő crinacle-lel semmiképp nem egy kategória.

Új hozzászólás Aktív témák