Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Skacook! Elvileg ma érkezik meg az Ananda Nano-m, elég izgatott vagyok, még hifiman fejesem sosem volt. A fiio FT5-el egyébként elégedett vagyok, de ez a tojásforma már régóta nagyon érdekelt, mondom egyszer ki kell próbálni ezt is...

    Eszméletlen megosztó? véleményeket olvasni az Anandáról, valakinek steal, meg endgame 1K$ alatt, valaki meg iszonyat élesnek találja a magasakat benne, nyilván a "the headphone shows" srácok sem szeretik, ezen már meg sem lepődök mondjuk. Úgy olvastam alapvetően EQ igencsak ajánlott hozzá, a napokban kijött Oratory1990 presettel állítólag 2x jobb lesz a hangja, hát erre is kíváncsi leszek.

    Amint látható elég sok ködösítés és kérdés felmerül a fejes kapcsán, ezeknek próbálok majd a végére járni. Innen nem tudom bárkinek van-e vele tapasztalata, elég új cucc és nem látok róla túl sok írást itt.

    További felmerülő kérdések: a megrendelése után kezdtem el nézelődni feljebb is és lehet nekem az Arya Stealth-et kellett volna inkább rendelnem? Ez elvileg laid back-ebb hangzású amit én nagyon szeretek, nagyobb a tere, és kb mindenki az interneten isteníti, egyáltalán nem olyan megosztó, mint az Ananda. A the headphone show gigatesztben is elég magasra helyezték, szóval rosszat sehol nem tudtam róla olvasni konkrétan. (még tőlük sem pedig ők tényleg mindent szidni szoktak, náluk csak a HD600 az etalon kb meg a másik véglet a 3000$-os fejesek)

    Bárkinek van közvetlen megélése ebben a viszonylatban, tehát hogy az Arya Stealth reálisan nézve mennyivel jobb az Ananda Nano-nál? Mert a tesztelők persze dobálóznak ilyenekkel, hogy egész más kategória, még a HD800s-nél is sokkal jobbnak mondják az Aryát, de tényleg ekkora előrelépések vannak még ilyen ár felett is? Vagy ez inkább ilyen 5-10% upgrade, csak szeretnek túlozni?

Új hozzászólás Aktív témák