Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    Azt más is érzékelte, hogy idén több a mezei tücsök mint szokott lenni? Szerintem ez az időjárás nagyon kedvezett nekik... tegnap is összeakadtam kettővel egyik a bejárati ajtón trónolt, másik a kertben, ma pedig egy kinti takarót akartam az eső előtt felkapni és kb majdnem összelapítottam, ahogy felkaptam a textilt (kerestem neki egy nyugisabb helyet), de kutyasétáltatás közben is láttam a mezőn vagy több példányt is.

    Megint picit megsárgult az ősszel átültetett fenyők tűlevele, meg picit puhának érzem a szárát ezeken a területeken. Nem tudom eldönteni mit kezdjek, adjak neki még több vizet, vagy inkább sok lehet a víz, vagy esetleg egy kis bisol forte?

    Fű felülvetésem nem volt sikeres, még nem zárt össze a gyep, tegnapelőtt, a foltokat újravetettem, csillagkapával bedolgoztam és nagyon kevés homokkal lefedtem, csak hogy a szél ne tudja elfújni. Kíváncsi leszek a mostani kör mennyire lesz eredményes. Egynyári azért maradt, nem is annyira kevés... de majd csinálok képeket, ha időm engedi, de sokkal jobb a helyzet, mint az előző év végén, idei év elején.

Új hozzászólás Aktív témák