Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz Freddy76 #24269 üzenetére

    Ezt erősen kétlem. Persze nem kizárt, hogy változott valamit 4 év alatt a dolog, de nekem anno bekértek mindent. Mi több, dtp-hez még telephelyvizsgálatot is kellett csináltatni.
    Ez azért fura, mert ugyanazt a pc-t, ugyanazt az Adobe programcsomagot használtam hozzá, mint webdesignhez...ahhoz meg nem kellett ilyen.

    Ezt most találtam:
    "Vannak ugyanakkor olyan foglalkozások, amelyek folytathatásához nem csak vállalkozói engedély, hanem egyéb hatósági engedély vagy képesítés is szükséges. Képesítéshez kötött tevékenységet az egyéni vállalkozó csak akkor folytathat, ha a jogszabályokban meghatározott képesítési követelményeknek megfelel, vagy az alkalmazottai, illetve segítő családtagjai között van olyan személy, aki az előírt képesítéssel rendelkezik. "

    Hogy mást ne mondjak, én például nem tarthatok webdesign tanfolyamokat, hiába vagyok a szakmában majd 10 éve, mert nincs pedagógiai végzettségem.

    A bankigazgatós példád meg az utolsó bekezdésed úgy-ahogy van bugyutaság. :)
    Fotósként a legjobb, ha elmegy adószámos magánszemélynek, de EV-ként is jól fog tudni boldogulni, ha kiegészítő tevékenységként folytatja. A Kft. abszolút bukó, mert nemigen lesz elszámolható áfája.

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Aktív témák