Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz hemaka #25195 üzenetére

    Érdekes dolog ez a videókamera, úgy vagyok vele, mint egyszeri napközis a spenóttal, előítéteteim vannak... Korábban már írtam, hogy 100egynéhány lakodalomban voltam ceremóniamester, és nekem a kameráról mindig a rövidujjú inges keresztapu jut eszembe, aki felrúgja a fotós állványát, miközben beáll a hivatásos videós elé, hogy közvetlenül a menyasszony arcába videózzon úgy, hogy a Plébános/Tiszteletendő/Rabbi úr mikrofonjába belehallatszon a szuszogása. :W

    Nem akarok videókamerát, nem akarok családi eseményeket rögzíteni. Arra viszont pont jó, hogy egy kétperces snittben felvettem, ahogy a kislányom először a hátára fordul a hasáról (1 perc 47), vagy amikor tele szájjal kacag (35 másodperc), és ugyanígy fel fogom venni az első lépéseit. Csak úgy, magamnak, a feleségemnek, nagyanyuknak, esetleg - ha később kiváncsi lesz rá - az érintettnek :) . De nem családi-esemény-rögzítés jelleggel, hanem csak úgy, mint egy jópofa dolgot, amelyről az sem baj, ha éppen nem sikerül, mert nem érdekel.

    Így a videófunkció pl. számomra nem döntő. Ha valóban hezitálnék - példának okáért - a d90 és a d5100 között, nem ez lenne a szempont, de ha semmilyen más szempont nem lenne, lehet, hogy ezt venném figyelembe.

    Remélem, érthető voltam, Tisztelt Bíróság.

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Aktív témák