Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz Volu #7997 üzenetére

    Na látod ez akkor olyan lehet, mikor az öcsém magyarázta nekem, hogy a félmilliós harman kardon erősitőt a félmilliós JM Lab hangfalszettel aranykábellel kell összekötni (aminek métere 20ezer ft), mert különben nem olyan lesz a hangzás. Vagy mikor legutóbb a tévében a faszi valami spéci lebegtető forgómorgó szerkezetre rakta az 5 millió ftos lemezjátszót, és elélvezett a hangjától.
    Elhiszem, hogy műszerrel mérve kimutatható a különbség, vagy egy iszonyat vájtfülü, spéci képességekkel bíró denevérember megérzi, vagy úgy gondolja, de hogy nekem, az átlagembernek semmiféle különbséget nem jelent a pénzen kivül, azt leszögezem. Ettől lehetek bunkó antiműértő, de akkor vállalom :)
    Szóval aki nagyítóval néz RAW képeket 100x-os nagyitásban, és ott moire avagy AA hatásokba köt bele, az valszleg nem az én kategóriám. 130.000-ért vettem a d60-at, a VR lencsére is a ti tanácsotokra adtam +20-ezret, és nekem amit eddig fotózott, az maga a fenomenális látvány. Akár "makrózok" (értsd közelről fotózok pici tárgyat), akár havas tájat, akár a macskámat, akár csillagokat, keresve sem találok hibát, és sztem egy canon is ugyanigy fotózna. Én azért döntöttem a nikon mellett mert a kis gépem is azvolt, és maradtam a márkánál. Pedig 1 hónapon át egy Canont nyúztam, amint irtam.
    Na, szóljatok ha ki vagyok tiltva a klubból :B

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Aktív témák