Új hozzászólás Aktív témák

  • Receptor

    csendes tag

    Sziasztok!

    Eddig kb szeptember óta read only követtem a topicot.
    Ma viszont elérkezett a nagy nap és megvettem első saját vázam.(Eddig egy 5100at használtam néha-néha, mert elsősorban a családé, valamint egy F80at, de valljuk be, folyamatosan filmre fotózni manapság elég drága, és azért a digitális mégiscsak előnyösebb) Végül egy D300ra esett a választásom, mert hiányzott az igazán nagy váz, a kényelem a gyorsan beállithatóság és a 8fps. valamint a D7000 fókuszproblémái, meg legfőképp az ára eltántorított.
    Első benyomásaim: Iszonyat kényelmes a váz, nagy minden kézre esik, a pici d5100 után tiszta felüdülés, abban állandóan a menüben kellett turkálni, valamint a kisujjaim mindig lelógott a markolatról ami egy idő után baromi kényelmetlen lett.
    A másik ami nagyon meglepő volt számomra, már egyből az a fókuszrendszer. Semmi pontatlanság, egyből ráharap a 70-300al és a 50 1.8G-vel is, nagyon kevés fénynél is meglepően gyors.

    Szóval összegezve nagyon örülök, úgyérzem jól döntöttem és jó üzletet is kötöttem (30k expó, nagyon szép állapot, 2 eredeti nikon akksi és 8gb extreme III sandisk kártya 140ért). Holnap remélem jó idő lesz, tervezem egy egész délutános és estés felavatást pesten.

Új hozzászólás Aktív témák