Új hozzászólás Aktív témák

  • malystryx

    senior tag

    Sziasztok! Nem nagyon keverném fel az érzelmeket, de összeesküvés elmélet vagy csalás, azért valljuk be, odaát az államokban sem megy minden flottul.

    Csalónak nevezik a Patriots-ot évek óta mert ők a a legjobbak. Hol ezért fikázták őket, hol azért... A legnagyobb utálkozás kiváltója: véleményem szerint mindig ellenőrizni kéne a labdákat, valaki hibázott. De nem vagyok Pats drukker, de néha már szánalmas hogy mindig azt bántják aki éppen a csúcson van. Most meg itt a Rams-Saints meccs. Úgysem lesz ebből semmi, marad így, Goodell-t meg még jobban fogják fújolni, csak merjen megszólalni a közönség előtt :)

    Az összeesküvés elméletekről meg annyit hogy a Ravens-49ers SB-on a Ravens nem kevéssel vezetett (asszem 28-0), aztán hirtelen lekapcsolták a villanyokat, de persze senki sem nyúlt semmihez, nem láttak semmit. Holott egy ekkora világszínvonalú rendezvényen tartalék rendszereket is alkalmaznak nehogy baj legyen. Nem hinném hogy Babi néni ne tudta volna visszakapcsolni vagy átállni másik forrásra 2 mp alatt. Felhozták a 49-eseket és meccs lett, mindenki boldog volt, csak gondolom a Ravens szurkolók (többek között én is) majdnem lerugdosták a tv-t az asztalról. Erre meg 1 év múlva a Seattle meg földbe döngölte, szó szerint rommá gyalázta a Denvert és Manning-et, mégse tettek semmit. Annál unalmasabb SB sosem volt.
    Ja és Manning is ugye a legjobb volt annak idején, jöttek is az injekciós mémek... Szánalom az összes média.
    Szóval amerika ide vagy oda, van baj. :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák