Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    válasz andrás47 #10608 üzenetére

    Rövid szösszenet a körkéses Xiaomi villanyborotváról, amelyre egy körkéses Philips-ről váltottam. Persze kellene egy Philips 5000-es széria az összehasonlításhoz, úgyhogy azt ezt olvasó szponzorok közül küldjön valaki egyet, köszi. :) Lassan 1 hónapja használom (csak) a magasabb fokozaton, és még mindig fehéren világit az aksi ledje (narancs/piros jelzi az alacsonyabb töltöttséget). Kétnapos borostát 3, míg a többnaposat 4-5 perc alatt szedem le vele az arcomról - persze egy körkéses Philips-el sem lenne több.

    Halk, szinte "aludni" lehet mellette.

    Csak szárazon használom, és még sosem öblítettem el csap alatt, ám ennek ellenére még nem szólt (=nem jelzett egy másik led rajta), hogy tisztítani kellene.

    Eddig teljes mértékben rendben van műszakilag. Ár/érték arányban pedig 10 ezerrel olcsóbb volt, mint az egy kategóriával alatta lévő Philips, és harmadannyi, mint a vele egy kategóriájú Philips. Persze így a garanciát áldoztam fel vele a gearbest kőoltárán, de ennyi kockázatot hajlandó voltam bevállalni.

    Kinek ajánlom? Olyan személynek, aki eddig nem használt villanyborotvát - mint például Mr.Csizmás -, vagy a rezgőkéseshez van szokva, illetve egy magamfajtának, aki a körkéses múltjával biztos volt a döntésében. Mindkét esetben jóval a hazai ár alatt kapható a Xiaomi borotva, így rövid -és hosszútávon egyaránt megéri.

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák