Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz Dreimus #105028 üzenetére

    "Szia,
    Igen ezt tudtam, de az elörendelői dlc csak a magyar régióban a játékkal együtt kapható usa régióban nem, illetve hiába töltöttem le a dlc-ket és vettem meg az usa profilhoz nem érvényes a magyaron :(
    Tehát csak a mentés végett kérdezem, mivel tudom hogyha az usa-n kezdem akkor nem, de most fordított a szitu :) mivel magyar accon kezdtem a játékot és magyar accra venném meg újra a digitális változatot mint az usa-n csak itt kapnék plusz dlc-ket.
    Megoldható-e vajon, mert 30-40 óra játékot nem kezdenék újra.
    Üdv"

    -Ha más régióból vásárolsz játékot, a játék offline, az előző játékmentés nem fog működni.

    Mivel eltérő régió esetén a játékmentések sem működnek.

    Tehát nem az a lényeg hogy milyen régiójú esetedben magyar fiókkal játszol, mivel a játékot USA Store-ból vetted így az USA mentést hoz létre a magyar fiókodon, ha megveszed ugyanezt a játékot HUN Store-ból, akkor az nem fogja felismerni az USA store-ból megvásárolt játékod mentését, így újra kell kezdened a játékot ha az offline.

    Online játékok esetén nincs ilyen gond, mert a játékmentés a szerveren tárolódik. De ha egyjátékos sztorit játszol, akkor ott játékmentésen tárolja az infókat, amit csak régión belüli játékok ismernek fel.

    -Ha az alapjátékot és a DLC-t is egy helyről vásárolod minden tartalmat megkapsz, de ha nem azon a fiókon játszol a játékkal amin korábban vásároltál nem biztos hogy az extra tartalom meg fog osztódni, más PSN fiókokkal. Ha jól értelmezem neked ez nem probléma most, mivel a magyar fiókodon szoktál a megvásárolt játékokkal játszani.

Új hozzászólás Aktív témák