Új hozzászólás Aktív témák

  • Zanik

    addikt

    válasz Djuree #106005 üzenetére

    Figyi, ha egyszer-kétszer előfordul, még oké. De mikor sorozatosan abba futsz bele, hogy megvásárolsz egy játékot leárazva, ki is játszod, majd egy vagy két hónap múlva megkapod PS Plus-ban az éves előfizetésed miatt, akkor azért elgondolkozol azon, érdemes-e olyan leárazott játékokat megvenni, amik esélyesek később PS Plus-ra?!

    Lassan ott vagyok, hogy 1 év alatt kb. 20k-t elköltöttem olyan engem érdeklő (főleg indie) játékokra, amiket később megkaptam Plus-ban. Nyilván így ezt a 20k-t költhettem volna másra, mondjuk egy teljes árú játékra.

    Volt a játékok között olyan, amiért egyáltalán nem sajnáltam később a pénzt (pl. Day of the Tentacle). De pl. az Everybody's Gone to the Rapture-ért igen. Megvettem nyáron mikor le volt árazva. Miért? Mert érdekelt. Végig is játszottam, de számomra kicsit csalódás volt. Így mikor két hónapra rá bekerült PS Plus-ba, szerintem joggal érezhettem úgy, hogy nem érte meg a ráköltött pénzt!

    Lehet hogy csak peches voltam, de mivel éves PS Plus-om úgyis van, tanulva az elmúlt évből ezentúl nem csábulok el olyan könnyen leárazásokkor. A múltból tanuló embert meg nem illik lehülyézni...

    [ Szerkesztve ]

    Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Új hozzászólás Aktív témák