Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    válasz zzola #113033 üzenetére

    De mire kell a 6 TFlops????
    Azt a grafikát, ami az tényleg kihasználná úgysem fogja megcsinálni a fejlesztő,mert 1. nem éri meg a többletmunkát, 2. nincs rá idő,mert ki kell adni időben a cucot.
    FullHD 60 fps-re sok a kraft, 4k meg azért még annyira nem elterjedt. Lehetne mondani,hogy a Skorpio hosszabb távra jobban megéri, de ha 2020 környékén tényleg jön az új PS akkor gyakorlatilag lesz 2 éve az MS-nek, hogy újból kihasítson egy szeletet a konzolbizniszből.
    És az hogy nem mindenkit érdekelnek az exklúzívok csak kis részében igaz. Azért meg lehet nézni hogy egy exklúzív játéknál ,ahol gyak. ráhangolják az adott játékot az adott konzolra, hogy kisajtolják belőle a maximumot hogy festenek a játékok. Multiplatformnál azért korlátozva van a fejlesztő, mert jelen esetben pl. a PS4-re nem fognak ütősebb grafikát csinálni (max. a felbontással és a framerate-tel variálnak),mert az XO-on is futnia kell rendesen a játéknak.
    Nézz meg egy Uncharted 4-et vagy Horizon-t! Olyan multiplatform játékot egy jó darabig nem fogsz látni,mert azok teljesen kihasználják a PS4-et.

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák