Új hozzászólás Aktív témák

  • RangerFox

    Topikgazda

    válasz proly01 #128042 üzenetére

    Igazából szerintem a legtöbb játékban a sok beállítási lehetőség miatt lehet szimulátoros nehézséget beállítani, de ugyanúgy lehet arcadosítani. De pár mondatban összefoglalom a legtöbbet:

    Driveclub: Az elején nehéz hozzászokni, nincsen racing line meg kipörgetésgátló, de abszolút nem szimulátor, jó a sebességérzet, leértékeléskor nagyon olcsón adják, és a season pass-el együtt rengeteg single tartalmat kapsz. Én 65 órát játszottam vele a platinumig, de nem csináltam meg mindent 3 csillagra. Bőven van benne tartalom, és szerintem az egyik legjobb autós játék a generációban.

    The Crew: Open world autós játék, sok versennyel és különböző challange-ekkel, abszolút arcade, de nekem nem jött be az irányítása. Van belőle Trial verzió, így mindenképpen próbáld ki, mielőtt megveszed. És ha emellett döntesz, a legfullosabb kiadást vedd meg. Jövőre jön a második része.

    NFS 2015: Ha szereted az éjszakai versenyeket, meg a tuningolást, akkor szeretni fogod. Nekem tetszettek a live action sztori átvezetők, arcade irányítása van, és elég szép. mellesleg könnyű platinázni.

    F1 2017: Az eddigi legjobb és legbefogadhatóbb F1-es játék, sok újítással (főleg a karrier részben), és rettentően részletesen be lehet állítani a nehézséget a nagyon könnyűtől (amiben kb csak a gázt kell nyomnod), egészen az őrülten nehézig. Szerintem érdemes kipróbálni, ha csak egy kicsit is érdekel az F1 világa, élvezetes az egész.

    Project Cars: Egy jó kontrollerbeállítással nagyon élvezetes játék, néha nehéz, de nem teljesen szimulátor, ha bekapcsolod a vezetési segédleteket. Season Pass beszerzése ajánlott, úgy kellő tartalom van benne.

    Gran Turismo Sport: Vannak benne különböző kihívások, amik bevezetnek a vezetésvilágába, konkrétan megtanít, hogyan kell vezetni, hogyan kell kigyorsítani, bevenni egy trükkös kanyart, szélárnyék fontosságát stb. Szerintem jó átmenet az arcade és a félszimulátor között, de inkább az online versenyekre van kiélezve (ami néha élvezetes, de a büntetőrendszere nem tökéletes, így néha frusztráló tud lenni). Egyelőre kevés benne a tartalom, de ha most megveszed, akkor részese lehetsz a folyamatnak, ami során kiteljesedik a játék. De én még nem ajánlanám, mert nem kimondottan arcade játék. Mellesleg a menürendszere idejétmúlt és átláthatatlan, és az autók 70%-nak a hangja még mindig egy mosógép és egy porszívó hangjára hasonlítanak, hiába fejlődtek sokat az előző részhez képest.

    Project Cars 2: Elég nehéz, ez inkább szimulátorosabb, hiába lehet sok segédletet beállítani, sokat kell benne gyakorolni, hogy sikerélményed legyen, kormánnyal az igazi élmény. Ha tényleg arcade versenyzést akarsz, akkor ezt nem ajánlom.

    Need for Speed Playback: Nemsokára megjelenik, én nagyon várom, kíváncsi vagyok a sztorijára, sokkal változatosabb lesz, mint az elődje volt, és látványos. Arcade lesz, és ez a legújabb játék a listából, szerintem bátran előrendelheted, amit eddig lehetett belőle látni, az biztató.

Új hozzászólás Aktív témák