Új hozzászólás Aktív témák

  • barcabome

    aktív tag

    válasz Bencus88 #12944 üzenetére

    Metro nekem is nagyon nagy kedvenc játék, jó lenne PS4-re is! :DD

    Metro könyveket olvasta valaki?

    Warez témába nem akarok beleszólni, de én pont amiatt vettem PS4-et, hogy tudjak multizni, illetve ha csak 3 havonta tudok is rá mondjuk venni egy játékot, akkor azt eredetiben. Például én nagy FIFA őrült vagyok, igaz még nem vettem meg, mert most elvagyok BF-el, de a FIFA kifejezettem konzolon jobb, mint PC-n, szóval nekem már csak emiatt is megérte a PS4 mert ugye itt már nextgen a grafika FIFA-ban is! :)

    BF4-el nem tudom mi bajotok van, nekem nagyon bejön, igaz elvileg ma jött egy update, még nem próbáltam. Eddigi kb fél hónapnyi játék alapján az a véleményem, hogy eleinte voltak nagyon laggos pályák, a Lancang Dam-on pl. mindig volt lagg, de pl a China Risingos mapok nekem 90%ban nagyon jól játszhatóak. Illetve az alap pályák többsége is.

    Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de engem pl most a fegyveren !nem! megjelenő logó zavar nagyon, legjobb barátom pc-n tolja a game-t és ott ez pl működik rendesen.

    Csináltunk egy klánt barátommal NHK néven, csak annyi a baj, hogy ő pc-n tolja én pedig PS-en, szóval ha lenne itt pár olyan ember, aki alapítana egy klánt, akkor benne vagyok.

    Például lehetne [PH] a kán neve. Bocs, hogy nem a BF4-es topikba írtam, de siettem.

    Ripper03: Múltkor jót játszottunk, csak kár, hogy egymás ellen :)) Majd legközelebb, így hogy már neked is meg van a PS+ jó lenne többet tolni, de egy csapatban és azon belül is egy szakaszban.

    Írtam a BF topikba legutóbb, hogy idegesít, hogy sokan aim assisttal mennek én pedig anélkül, mostanra megoldottam a helyzetet: én is aimm-al megyek mostanában (hiába utálom, nem fair, hogy kb mindenki aim-al jön ellenem) és nagyon durván feljavult a statom vele. Eddig aim nélkül jó ha 1-2 plusszos volt a K/D-m, de így van mikor +10-es... Tegnap pl egyik pályán 2. lettem a csapatban úgy, hogy mi nyertünk.

    Bocs srácok a regényért, csak már régen írtam ide! ;)

Új hozzászólás Aktív témák