Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz ViktorHUN79 #137014 üzenetére

    Azért ez ritka kivétel. Kevés játékban van ilyen ostoba trófea. (Biztos nem...de én ilyenekkel nem játszottam) A legtöbbhöz ügyesnek kell lenni. Időt kell rá fordítani. Csak olyan játékot trófeázok ami tetszik annyira, hogy kiszedjem belőle a platinát. Nekem csupán 32 ilyen volt. Az nem sok....Nagyon sokat elengedtem.

    Én meg pl. azzal a felfogással nem értek egyet amikor végigrohanunk a sztorin normal nehézségen aztán "oké letudva...jöhet a következő".

    Mondok egy egyszerű példát. Ott van pl az Unravel. Végigviszed ~4-5 óra a játék + a gyűjtögetni való... egy délután alatt megvan. Még csak nehéznek sem mondanám. Letoltad aztán max hümmentesz egyet elégedetten. NA De....van egy olyan trófeája, hogy minden pályát csinálj meg halál nélkül. Na azért oda fel kellett kötni a nadrágot. Azért úgy egy jóóó másfél két napomba beletelt mire sikerült. Izgalmas kihívás.

    De ott a Driveclub 100% is. Azért valahol büszkeséggel tölt el, hogy sikerült. Nagyon sokat kellett hozzá gyakorolni és rámenni a másodpercekre. Nem megy ez mindenkinek. De hát nem erről szól az a játék? :B

    Ez nem a sátán játékszere... valaki így szeret játszani...valaki meg úgy. Mások vagyunk és mások a játszizós szokásaink. Ez pont olyan mint amikor valaki pl fifázni szeret...de én pl képtelen lennék élvezni.

    Van egy mondás de nem tudom szó szerint idézni.. valahogy úgy van, hogy
    "Minden olyan időtöltés amit élvezel az nem elvesztegetett".

    (#137017) dollarZ18 : Téged most szíven találtak. ;]

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák