Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz Đusty #138016 üzenetére

    Amint látod eléggé boszorkányüldözős flémkeltő az ilyen eszközök használta itt a topicban. :)
    Én azt mondom, hogy vegyél nyugodtan és próbáld ki!!!
    80% hogy 1-2 hónapra rá felteszed ide apróra.
    PC-s Cs:s BFBC2-es múlttal jöttem át konzolra. Az első dolgom az volt, hogy vegyek egy FragFx-et PS3-hoz. Képtelen voltam élvezni a kontrollerrel a Killzone 2-t meg, hát a BFBC2-es pályafutásomat is folytatni szerettem volna. Próbálgattam...konfigolgattam... úgy kb. 5x-6x próbáltam meg vele játszani és tettem is fel apróra.
    Idegesítő mert elhiteti veled, hogy pc-s élmény...de mintha egy rettenet rosszul konfigolt pc-s rendszeren játszanál. Szörnyű...
    PS4-en nem tudom milyenek ezek a drága cuccok. Hama átalakítót próbáltuk egyszer. Ugyanolyan sz*r.
    Szerintem nem fps-sel kell kezdeni. Érdemes egy PS exklizív címmel indulni. Azok nagyon szépen kontrollerre vannak írva. Pl. Horizon.

    De ha minden áron fps-t szeretnél játszani akkor ajánlom a Battlefront 1-et. Nevetséges árakra akciózzák már és annál jobb fps-kontroller training játék nincs. Nagyon szépen meg lehet vele tanulni...de idő. Próbálj kihívásként tenkinteni rá .

    Ami a legfontosabb, hogy nem... nem lehet ugyanolyan pontosan lőni és célozni kontrollerrel mint egérrel. Nem jobb fps-t irányítani kontrollerrel mint egérrel.
    De idővel el lehet érni, hogy egyáltalán ne érezd az egér hiányát és ez a cél. Nem összehasonlítgatni meg savanyú-szőlőzni meg erőltetni kell...hanem erre törekedni. Mert ez már elég ahhoz, hogy önfeledten élvezd az adott játékot. ;)

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák