Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Na estére kialakult a helyzet, ide a közelbe viszem a Ps4 Slimet a Pro-ért cserébe. Megcsináltam mindent rajta ami ilyenkor elvárható. Haver profilját ami elsődleges volt az deaktiváltam, aztán az ő profilját töröltem a gépről. Volt egy magyar és HK profilom is a gépen azokat is deaktiváltam és töröltem. A saját profilomat még rajtahagytam hogy ott a kollegánál kipróbáljuk a gépet és a két lemezes játék tartalmát feltelepítettem rá a hozzávaló update csomagokkal együtt. Ott majd mikor végzem a profilomat ráérek leszedni a gépről.

    Valamint leszedtem az összes saját profilhoz tartozó mentéseket egy pendrivera és a játékokból lőtt képeket.
    Volna még valami amit meg kell tennem vagy ennyi elég?

    Természetesen a kábeleket, kontrollert is elraktam, valamint mivel Telekomtól vettem a gépet részletre így kinyomtattam a számlát és a banki kivonatokat is kinyomtattam ami igazolja hogy a gépet kifizettem.
    Viszont az lehetséges hogy a Jótállási jegy üres?! Azt a Telekom nem szokta kitölteni vagy szimplán elfelejtették? Mert ha az utóbbi akkor holnap még útközben akkor oda is be kell ugranom.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák