Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz 30z.Samu #151014 üzenetére

    Így, hogy szépen sorban végigjátszottam az összes részt, így nagyon különleges élmény volt ez az egész nekem. Szépen épült fel az egész hangulat. Ami ezzel a 4. részel borzasztó magasra repítette az élvezeti faktort. Sőt, talán a legjobb single player játék az Uncharted 4. Viszont tuti, hogy a legszebb! Eddig én a BF1-et tartottam eddig a legszebb játéknak. De az Uncharted 4 az mindenen túltesz grafikában. Játékmenetben talán a Witcher 3 jobb. Vagyis inkább komplexebb. Az U4 lineáris aminek én örülök, mert történetmesélés szempontjából ez a legjobb. Open world játékokban nem lehet ennyire jól történetet mesélni, persze azoknak is megvan az előnyük.

    Ami nem tetszett az a rengeteg lövöldözés! Mármint az összes négy rész alatt. De szerencsére talán a negyedik volt ebből a szempontból a legkönnyebb. Örömmel konstatáltam, hogy a 4-ben lehet lopakodni. Éltem is vele mindig, gyorsabb, és könnyebb út lopakodni. Csak aztán a játék vége fele már nem volt lehetőség rá. Ott lőni kellett, de nem volt vészes. Másrészt a én azért drámaibb sztorit vártam, azt hittem Sam meghal.
    És örültem volna neki, ha nincsenek megjelölve a "kapaszkodók", az, hogy merre kell menni. Lehetne egy opció erre a menüben. Ez eléggé zavart. Jobb lett volna ha magam találom meg az útvonalakat, és nem nyomja a képembe a játék.

    Következik a Lost Legacy, de az legalább rövid ahogy néztem. 7 óra gameplayt ír a hltb.com. Aminek örülök, mert bármennyire is tökéletes az Uncharted, játszanék már mással. Sorban állnak a játékaim már. :D Ma meg HZD is lesz. Bár Chloe szerelmemmel is biztos jó kaland lesz. ;)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák