Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    válasz saelin #153992 üzenetére

    Teljesen jól érzed. Épp a hétem volt "komment háborúm" sok szemellenzős szerencsétlennel egy hivatalos FF poszt alatt (nem itt fórumon), ami alatt kultúráltan megjegyeztem a fejlesztőknek címezve, hogy ideje lenne végre egy jó FF játékot is csinálniuk. Több egyetértést kaptam, mint savat, de azért jutott utóbbiból is, szerintük az XV az isten, a legjobb FF játék amit valaha csináltak, szóval "takaroggyak", blablabla. :DDD

    Persze tiszteletben tartom a másik véleményét, miattam szeresse az imádott XV játékát, ha akarja, de az viszont tény, és nem vélemény, hogy az XV - bár nem rossz játék, csak nem Final Fantasy -ként -, a széria másik leggyengébb tagja a XIII -as részek mellett.

    Lesz egy két jó pillanat a továbbiakban a játékban, de ennyi amit el fogsz raktározni belőle szerintem, az ovódásított (bár látványos) harcrendszer, kevés, sokszor fantáziátlan, és kicsit sem nehéz ellenfelek, gyengébb sztori, meg stb. más még, ami nálam betett a játékban. Aggasztó, hogy a Squaresoft átalakulása Enix -é óta nem túl sok FF játék sikerül jól.

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák