Hozzászólok

 • DM-Fan

  nagyúr

  Azért az kicsit félő, hogy ezzel a visszafelé kompatibilitással kapcsolatban tényleg nem mondanak semmit, csak annyit, hogy majd Gaikai-on keresztül megy. Mert ok, rendben, de tényleg - milyen módon fog megtörténni az azonosítás? Mert ha a Sony benyögi, hogy csak az elektronikusan megvásárolt tartalmakkal fog működni, akkor - már bocsánat - de elmehet a p*csába! Szerintem ilyen szinten nem szabadna differenciálnia, hiszen ha ott a PS3-as játéklemez a polcomon, az új gépben pedig ugye ugyanúgy ott van a BD-meghajtó, akkor az azonosításnak nem kéne ügynek lennie! Becsapod a lemezt, rácsekkol, azonosít és mehet a stream-elt játék.
  Mondjuk azért azzal kapcsolatban is vannak fenntartásaim, hogy milyen minőségben fog ez működni és mennyire lesz kiszolgáltatva a játék minősége a net hektikusságának. Azért itt nem egy szimpla multi-játék adatforgalma fog bonyolódni, hanem annál jóval több.
  Szerintem ez nagyon kardinális kérdés és jelen pillanatban úgy érzem, hogy ezt erősen elbagatellizálják, pedig sokan rendelkeznek szép kis PS3 játékgyűjteménnyel, amit nem feltétlen helyeznének a kukába. Márpedig ha előbb-utóbb megmakkan a régi PS3, akkor a PS4 beszerzése után lehet, hogy ráncolnák páran a homlokukat, ha meg kéne venni az egyébként szénné gagyisított PS3 Super Slim-et, 70 eFt körüli áron csak azért, mert a drágalátos új masina nem hajlandó fogadni a lemezes PS3 játékokat még azonosítás végett sem. :((

  Amúgy egyelőre nem vagyok hasra esve a vastól, árától függően lehet majd mit mondani rá.

  [ Szerkesztve ]

  Get Moded!

Hozzászólok