Új hozzászólás Aktív témák

  • penge111

    addikt

    @LnB. a Nier-hez annyi tanácsot adok, bár írtam már itt, hogy az első végigjátszás után bátran fogj bele a következőbe, nem igazán fogod érteni miért istenítjük a játékot, még talán a másodiknál is vakarózni fogsz, de a 3.4-nél megvilágosodsz. Ami fontos, zene nehogy néma módba told, mert gyerek, asszony alszik, ennek a játéknak van a legcsodálatosabb zenéje amit játékba valaha hallottam.

    Más, elkezdtem a Yakuza Kiwamit, kicsit tartottam tőle, mert a GTA-kat se nagyon szerettem, huh de ez a játék nagyon adja, ok az eleje egy kicsit vicces, amikor lóti-futi küldiket kapok, de utána csak nézek, nekem nagyon tetszik a játék története, szerintem először a fősztorit tolom végig, aztán a sokmillió sideküldit megnézem, meg a minijátékokat. Bár hétvégén vagy csak 3 órát matchbox versenyt toltam, meg pár órát karaokéztam. Nagyon adja, hangulatos, betegek ezek a japánok...

    Megint más: Souls témához szólva, én azt nem értem van a BB és a Nioh, ezek már fillérekért mennek, a DS3 mi a lópikuláért tartja ilyen jól az árát? 8-9k alatt nem láttam még használtan (digitálisan tudom 5k). Félreértés ne essék megvan. 8k-ért szereztem kb. szeptemberben, csak ezt nem értem. Nem hinném, hogy annyival jobb lenne, meg mondjuk én nem is teszek nagyon különbséget a souls szerű játékok között, mindegyik valamiben jobb, vagy rosszabb picit mint a másik hasonló cím.

    Nagyon off, hétvégi sztori:: hétvégén kisebb csoda történt velem, tudják itt rólam sokan rpg/jrpg ez az én zsánerem, természetesen anno papír alapon is játszottam, sokat is olvastam. No, van a házunk előtt szelektív kuka, szombaton lebattyogok a papírhulladékot kidobni. Mit látok? Makulátlan könyvekkel van tele a kuka. Nekiestem azonnal a kukázásnak, nem szégyen az :C Asszonynak csörögtem, hogy egy combos táskát hozzon azonnal, 63 db könyvet mentettem meg. 1980-ban kiadott Star Wars trilógiát, a teljes Han Solo spinoff sorozatot, Alien könyvek, Magus regényeket, Dragon nevű folyóirat számait (nagyon ritka!). Aminek a legjobban örültem, és kb a seggem vertem a földhöz:

    Megvan mi volt a kaland, játék, kockázat sorozat? A könyvek amikekkel szó szerint lehet egy kocka, radír és ceruza segítségével játszani. 8 db példány makulátlanul, áááááá :Y (Pl. A Gyíkkirály szigete, Halállabirintus, Az országút harcosai stb...)

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Új hozzászólás Aktív témák