Új hozzászólás Aktív témák

  • mike1334

    veterán

    válasz NyMRooD #182993 üzenetére

    Vannak más megoldások, de szvsz mindnek ez a vége..

    Ott van pl, ahol bizonyos stathoz kötik (pl, erő, mágia, stb...na ez ugyanaz, mint a szint, de még mellé specifikusan is kell fejlődni), van ahol nem kapod meg/nem tudod megvenni egy bizonyos pontig...ez is ugyanaz, mert nem tudod elejétől használni. Vagy pénzért veheted meg (be lehet lőni, hogy mennyi idő /fejlődés/ után lehet elérni azt a szintet, hogy annyi pénzed legyen).

    Olyan sehol sem lesz, hogy elejétől használhatsz egy "űbertáp" cuccot, mert torzítaná a játék nehézségét. Ha meg mégis használatod, akkor súlytalanná válik az egész, és nem rpg (szerű) lesz a rendszer, a cucc meg csak "kozmetikai" kiegészítő lesz.

    Az ellenfelek szinteződése érdekesebb kérdés, én se mindig rajongok érte, hogy amikor már fejtetőig páncél borít és lángoló két méteres pallosom van, akkor egy farkas/útonálló simám kinyírhat...ez kicsit tényleg a készítők lustasága, hogy egy más elnevezéssel/módosított skinnel felhasználják ugyanazokat az ellenfeleket, de valahol ez is érthető, elfogadom, hogy a kertvárosi farkasnál a bronxi keményebb kötésű :D

    ...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Új hozzászólás Aktív témák