Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz #10186752 #182945 üzenetére

    Egyrészt agymenés amit írsz.

    Másrészt nem is igaz :D Tehát szerinted farkas és farkas az ugyanolyan. Akkor is ha 2 hetes ha 2 éves vagy ha roskadozó 40 éves. Emberből is van 1 tipus, mindenki ugyanolyan erős, gyors, ugyanazolyan nehéz páncélokat tud hordani s a két hetes kisbaba is fel tud emelni egy 50 kilós kardot, a műkörmös mancika is és a Szikla is. értelek :D

    (#182969) Batyops Szerintem nincs igazad. Egyrészt rengeteg fast travel opció van, szálláshelyeden is, vonat is. Másrészt a missionök 99% gócponton dob ki a végén ahol nagyon közel van a következő küldetéshub, még a mellékküldetésekre is igaz ez.

    Harmadrészt küldetések közben is kell lovagolni, sokat, igen, ez igaz. Csakohy közben megy a sztori, folyamat beszélgetnek. Nem skippelhető sztorirész, de cserébe félig interaktív, jobb mintha ez mind cutscene lenne ingame videoval szerintem. De ha azt jobban szereted, akkor cinematic módba tudsz közben váltani.

    Azaz a kritka kb úgy hangzik egy főleg single játéknál, aminél írjátok is h jó a sztori, h túl sok a sztori s közben lovagolnak, míg belemennek a részletekbe. Nem mellesleg közen tudod irányítani is a karaktert, ha szeretnéd. Van akinek nem jön be a sok sztori ilyen részletekben, de akkor azt szidjátok ne a sok lovaglást, mert echte puritán csak lovaglok aból bbe rész alig van benne s van fast travel opció rá.

    Mellesleg én azt se használtam soha, mert menet közben rengeteg érdekes mellékküldetésbe, eventbe lehet futni, rajtadütnek, segítesz valakin stb. Minek skippeljem ha mindegyik izgalmas :D?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák