Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Az a baj, hogy annyival jobban érdekel a kezdetek óta a mobilpiac, hogy magam előtt látom mindig, hogy mit művelt a Microsoft a mobilos divíziójukkal és nagyjából most sem látom azt a marha nagy stratégiai elemzést, ami alapján az xbox reálisan felzárkózhatna a playstation mellé.
    Vagy csak szimplán engem jobban érdekelnek a single player játékok, amelyeket a Microsoft méltatlanul mellőz és szándékosan nem exkluzív játékokat írtam.
    A gamepass meg számomra abszolút érdektelen, bár az elgondolást jónak tartom, de nálam pont a tudatos vásárlással megy szembe, mert én azokat a játékokat vásárolom meg, amelyek valóban érdekelnek és nem játszok csak azért egy játékkal, mert bele lett hányva a gamepassba.

    Ahogyan látom a környezetemben, a fiatalok jelentős részét valóban a multis játékok mozgatják, de ezekben nem látok akkora potenciált, mivel annyi van belőlük a piacon, hogy muszáj lenne vmi egyediséggel előállni, hogy huzamosabb ideig meg tudják tartani a játékos bázist.
    Oké, ebben van a pénz, boldog-boldogtalan veti bele magát a loot boxokba, de még mindig úgy érzem, hogy a ps egyik komoly fegyverténye volt, hogy nem csak a közösségre gondolt, hanem azokra is, akiknek egy tartalmas single kampányra volt szükségük.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák