Új hozzászólás Aktív témák

  • Gebriel

    veterán

    válasz Bogyi007 #198030 üzenetére

    Teljesen egyetértek veled, minap szaladtam bele az egyik közösségi médián ebbe az álláshirdetésbe. :D

    Részlet:
    Azt gondolod, hogy te leszel a legmenőbb influencer, youtuber miközben a szüleid pénzéből tudsz csak kajálni?
    Sosem gondoltál még arra, hogy mennyire jó érzés, mikor magadnak veszed a ruháidat és nem kell örökké kuncsorognod értük?
    Vagy csak egyszerűen elhitted te is, a több millió hasonló embertípussal együtt, hogy a világ a ti instasztoritok nélkül semmit nem ér?

    Az is lehet, hogy bebújsz amögé, hogy a suli egy szar volt és nem tanítottak semmit.
    Emiatt tutti azt hiszed, majd az ajtódon bekopogtat a szerencse és soha de soha nem kell sem dolgoznod, sem semmit tenned azért, hogy legyen pénzed, vagy csak legyen egy jó feladatod ahol hasznos és megbecsült lehetsz.

    Így jár több millió ember, akik sehova sem tartanak és valószínűleg csoportosan fognak éhenhalni még a nagy önmegvalósítás előtt, de az is elképzelhető, a szülők előbb vagy utóbb megunják, hogy lusta és nagyképű, de egyben extra igényű kölyköt neveltek és kivágják otthonról egyesével mindet, még az öröklés és a nyugdíj előtt.

    Nos, erre a csőcsele típusra nekem sincs szükségem, annál is inkább, mert túlteng a piac flegma lúzerekből akik csak a facebookon és az instán tudnak kommunikálni, de megszólalni fosnak.

    Ezeket a lényeket meghagyom én is ott, otthon, ahol, mint ketrecekbe zárt majmok élnek, és hagyom nekik, hogy ábrándozzanak a világról anélkül, hogy kitennék a fejüket a mobiljuk mögül.....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák