Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    The Order: 1886

    Rövid. Nagyon. 6-7 óra lehet kb. Leírom én is, mert tényleg az. Ha esetleg valaki nem hitte volna el az elmúlt 4 évben. :) Reggel leültem vele játszani, játszottam egy ideig. Majd este megint leültem játszani vele egy kicsit, és egyszer csak vége lett.
    Ezt a játékot senkinek nem ajánlom megvételre 2-3000 ft-nél többért. Erre tényleg úgy kell gondolni mint egy blockbuster mozifilmre, annyit is szabad rá áldozni anyagilag. Megértem azt a dühöt és utálatot amit azok érezhetnek, akik ezt teljes áron vették. Ez a játék tökéletes PS+ havi ingyenes játék lenne. (Nem tudom volt e már plus-ban.)
    Ha viszont valaki hozzájut 3 ezer forint alatt, az nem fog nagyon bánkódni. Sőt, elég kellemesen fog szórakozni. Ugyanis ebben a játékban rengeteg potenciál lakozik. Sajnos nagy része ennek kiaknázatlan is marad. De így is egy nagyon jó kis szórakozás a végigjátszása. Direkt nem titulálom jó játéknak, mert a játékidő nagy része átvezető animáció. A gameplay meg teljesen átlagos lövöldözés.
    Az élmény teljesen filmes. És a grafika is. Ezt muszáj kiemelni. Brutális ahogy kinéz! Olyan atmoszférát teremtenek ezzel a külsővel, hogy teljesen bele tudja magát élni a játékos abba, hogy a viktoriánus Londonban sétálgat. Kivéve az éjszakai esős jeleneteket. Ott valahogy nem remekel a játék.

    Lerí a játékról, hogy itt valami gebasz volt a fejlesztéssel. Ez a játék nem ilyen rövidre lett tervezve. Egyrészt a mitológia ami ki lett találva köré az pazar és sokkal többet rejt. Nagyon ötletes, egyedi, tényleg az ember többet és többet szeretne megtudni a játék világáról.
    Olyan az egész tényleg mint ha a teljes játék demo verziójával játszanánk. A történet is olyan.. Egy sokkal nagyobb dolog kezd kibontakozni benne. Mi meg csak egy apró részét ismerjük meg belőle, és egyetlen szálat zárunk le benne. Egy elég jelentéktelen szálat.
    És a legutolsó jelenet?! Fel van vezetve a folytatás, teljesen nyíltan.
    Itt vagy a Sony pénze, vagy a Sony türelme fogyott el. De a karomat teszem rá, hogy egyszer csak meg lett elégelve a fejlesztés és odacsaptak az asztalra, hogy tessék megjelentetni a játékot.
    Nem tudom mibe került volna ezt a játékot teljes valójában megjelentetni, de ha ez bekövetkezett volna, a generáció egyik legjobbja lett volna. Olyan címekkel emlegetnénk együtt mint az Uncharted 4, a God of War. Mert akkora potenciál lakozik benne, hogy az hihetetlen!

    Ahogy az ősi (Besenyő) mondás mondja:

    "Komp akart lenni, de nem komplett"

    Én a játékot szallasi007 fórumtárunktól kaptam ingyen. Nagyon szépen köszönöm neki ezúton is, igazán hálás vagyok. Nem kis bosszankodástól mentett meg, hogy nem kellett fizetnem érte. Én ezzel a lendülettel adom is tovább penge111-nek. Aki reményeim szerint egy szintén rátermett fórumtársunknak fogja tovább adni. Hátha van még rászoruló itt köröttünk aki még nem játszott vele.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák