Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Rage 2

    Többször is említettem, hogy nagyon várom már a Doom-ot és erre a Rage 2-re egy ilyen citrompótlóként gondoltam... aztán a marketingvonatra sikerült felülnöm és úgy vártam mint a Messiást.
    Eleve nem szoktam lemezes játékot venni, pláne nem Day1.. ezt most sikerült és hát jól bele is futottam ... megint.

    Ez a játék sajnos egy nulla így. Gyakorlatilag semmi más nincs benne, mint kipucolni bázisokat, területeket. A sztori annyira érdekes volt, hogy a harmadik átvezetőt már skippeltem. (Pedig nem szoktam). A kampány küldetések egy kaptafára épülnek. Odamész valahova, agyonlősz mindenkit, interactolsz valami panelt...megint lősz majd leadod a küldit. Nincs benne egy lopakodós küldi, nincs benne egy küldetés se, ahol autókat kellene használni (pedig van autó, repülő..minden), se bázisvédés, se time trial... SEMMI.
    Ha vége a sztorinak akkor pedig marad...na mi?! SEMMI. Mész pucolod ki a területeket és örülsz...

    A gunfight nagyon jó és fluid, de ez így önmagában azért kevés. Továbbá ez a DOOM arena mivoltának jól állt... de egy open world játékban baromi kevés. A fegyverek jópofák de kb kettőt használsz végig.

    Kicsit olyan volt nekem mint a Shadow of Mordor. Ha nem lennének trófeái, akkor gyakorlatilag nem tudsz benne mit csinálni. A trófeáknak hála egy minimális kis feladatot kapsz. Megfűszerezi az egészet. Ad egy kis time trial race-t, különböző trükkös fegyverhasználat, képességek használata stb.. Rém könnyű egyébként. Egy guitar hero kontrollerrel is gond nélkül platizható.

    Na most jön a poént! Ennek a játéknak a platinája volt 22 óra 04 perc a számomra. Ebbe beletartozik egy olyan trófea is, amiért végig kellett nézned az egész térkép minden egyes POI-ját egytől-egyig, drónokat keresve. 30-at kellett összeszedni belőlük, guide nincs hozzá ugyanis full random, hogy hol jelennek meg. Úgy enbloc nem sokkal több mint 30 van az egész játékban és jól el is vannak rejtve. A zümmögésük alapján lehet kiszúrni, hogy az adott placcon van-e vagy sincs. A különböző területeket pedig nem a létező leggyorsabb utazási móddal (helikopter izé) tettem meg, hanem a mini tankkal, mert farmolni kellett vele a killeket egy másik trófeához. A 22 óra 70%-át ez tette ki. Magyarán a sztori kb. 6 óra alatt lepörgött. Egy open world játéknál.... Egy teljes árú open world AAA fps játéknál.... Ha nem trófeázol, akkor 20k-ért vettél magadnak 6 órányi monoton lövöldözést.

    Hála az égnek nem teljes áron vettem. Kedvezménnyel kaptam a deluxe változatot frizbivel... stb. De biztos nem lövöm el a deluxe kódot. Megy fel jatekaimra így 'szt jóvan. Nem érdekel igazán már a roadmap sem. Jövőre benn lesz PS+-ban az hót zicher...

    3/10

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák