Új hozzászólás Aktív témák

  • DaFunk1511

    tag

    Sziasztok!

    Sikerült szereznem egy viszonylag új gépet. (PS4 pro 1tb)
    Arra vagyok kíváncsi hogy jó vétel volt-e vagy sem. 🙄 250 euró volt. Cuh-7116B a széria. Olyan számítógépes boltban vásároltam ami a Google értékelései és a helyi "vatera" megfelelője szerint csak jó értékeléseket kapott. Három hónap garanciát kaptam rá, de azt csak a bolthoz. Sony által felújított gép, még a fólia is rajta volt. Dobozt nem kaptam mert ilyen légzsák szerű (mint a matrac amit a strandra viszünk😁) csomagolásban volt. Kell az ilyesmitől tartanom? (Mondjuk most már mindegy mert megvettem...😅)

    Két kérdésem is lenne:
    -van lehetőségem megvásárolt játékot ami megvan fizikálisan is, felmásolni HDD-re hogy gyorsabban töltsön? (Anno Xbox 360-on tudtam ilyesmit, persze a lemez kellett de csak az azonosítás miatt) Azért is, mert hangos ahogy a lemezt olvassa, de lehetséges hogy csak nekem fura. Kicsit rezonál is közben, ha gyengén megnyomom lefelé a bal sarkát akkor eltűnik a zörgés. Valószínű műanyag burkolat ad ki ilyen hangot.

    -vásároltam használtan három játékot, amiből kettő jól is működik. Viszont a Call of Duty Black ops 4 lefagy és még kikapcsolni sem engedi a gépet. Megáll a felkészülés a kikapcsolódásra képernyőn és csak áramtalanítással tudom kikapcsolni ami ugye nem tesz jót a gépnek. Olvastam Reddit csoportokban is hogy valakinek megölte a konzolját ez a játék.. de mindegyik játék letöltött pár patchet magának de mégis ez rossz. Sőt elvileg fel is másolta a 90 gigát...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák